COVID-19/Greqi: 43.730 gjoba për shkelje të ligjit

239

Kontrollet e Policisë për shkeljen e masave dhe kufizimit të përhapjes së koronës vazhdojnë në të gjithë vendin, duke vendosur një rekord gjobash për shkelje të qarkullimit të kufizuar.

Që nga 23 Marsi 2020, ku filloi marrja e masave janë konfirmuar, pra gjatë tre javë të fundit janë regjistruar 43.730 penalizime në të gjithë territorin grek, me  gjoba administrative prej 150 euro, raportojnë mediat vendase.

Inspektimet vazhdojnë me intensitet me qëllim për të siguruar shëndetin publik.