GREQI / 10 të vdekur sot nga COVID-19

278

Edhe katër raste te tjera janë regjistruar në Greqi, brenda pak orësh nga njoftimet zyrtare të Tsiodra, duke rritur numrin e viktimave në 10 për sot , si dhe në 63 në total.

Sipas informacioneve, viktimat janë dy burra dhe dy gra te moshave 68- 89 vjeç. Tani, numri i përgjithshëm i jetës së humbur në Greqi nga covid-19 është 63.