Dridhje sizmike 3.8 Richter në Kretë

904

Epiqendra ndodhej në 67 kilometra në jug-perëndim të Agios Nikolaos dhe 78 kilometra në jug të Heraklios

Një dridhje sizmike me magnitudë 3.8 shkallë në shkallën Richter në zonën detare të Kretës ndodhi sot ora lokale 18:20 . Thellësia fokale është matur në 60 km, ndërkohë që dridhjet ndjehen në zonat bregdetare të ishullit grek në anën e Afrikës
Këtë e pëlqejnë %d blogues: