Gazeta Bild: Merkel shpëton Greqinë me paratë tona

Bota

merkel sot-1Gazeta e njohur gjermane Bild publikon përsëri në faqet e saj një artikull kundra Greqisë me titull: Merkel shpëton Greqinë me paratë tona.Si gjithmonë në stilin e e saj të njohur, provokuese dhe anti-greke gazeta gjermane Bild publikon marrëveshjen e djeshme midis Greqisë dhe kreditorëve të saj.

Siç thotë në titull gazeta gjermane Bild: “Merkel shpëton Greqinë me paratë tona”, ku artikulli në përgjithësi bën fjalë rreth marrëveshjes me huadhënësit.

Megjithatë dikush duhet t’u shpjegojë më mirë gazetarëve të Bild masat e rënda shrenguese, që jep saktësisht dhe pyet ku shkojnë paratë, për të kujtuar atyre për shpëtimin e Gjermanisë në vitin 1953…merkel sot-2