Gazetari Koka në “Koha për t’u zgjuar”, njeriu më i dashur i shoqërisë shqiptare

Aktualitet Kryesore

Nuk ka si të ndodh ndryshe, televizioni “News24” në emisionin e mëngjesit “KOHA PËR T’U ZGJUAR” sa po vjen dhe po bëhet më popullor.

 

FOCUS NEWS  /  Për më se 25 vite me radhë ka qenë një nga emisionet më të dashura dhe më të sukseshëm. Por ajo që bie në sy është se gazetarët e rinjë me profesionalizimin dhe seriozitetin në punë po trajtohen me të drejtë nga pjesa më dërmuese e popullit si një shpresë zgjidhje e halleve dhe problemeve të tyre, edhe pse gazetarët nuk kanë asgjë në dorë në zgjidhjen e halleve të tyre. Por mbi të gjitha, lidhur me këtë një meritë kanë këta gazetarë që me profesionalizmin e tyre që karakterizon dinë të komunikojnë me mënyra nga më të ndryshmem, edhe pse janë të rinjë, aq sa trajtohen si fëmijët e tyre në komunikim te drejtëpërdrejtë me popullin.

Më mirë se kushdo këtë e ka provuar gazetari Blendi Koka, ku fjalët e shprehura publikish ndaj tij janë të asaj natyre, që nderon jo vetëm këtë televizion por edhe vetë personin. Nuk është rastësi që qetësia dhe mënyra njerëzore e komunikimit të gazetarit Koka ka ndikuar që ky emision të jetë një më të dashurat në orën e mëngjesit. Edhe dita e sotme tregon qartë se sa i dashur dhe i afert është bërë ky emision për opinion publik, për të gjithë ata që ndjekin New24…

I urojmë suksese të mëtejshme New24 dhe njëkohësisht gazetarit Blendi Koka