Athinë, asnjë njoftim për takimin Bushati-Kocias, incidente edhe këtë radhë me flamurin shqiptar

Greqi Kryesore

Edhe kete radhe flamuri shqiptar eshte vendosur në atë mënyre qe te mos valvitej dhe te dukej simboli shqiponjë

Deri tani mediat greke nuk kanë dhënë asnjë njoftim lidhur me takimin e sotëm ndërmjet dy ministrave të Jashtëm në Athinë, aq sa edhe lajmërimi i vizitës së ministrit të jashtëm shqiptar në Greqi është bërë publike më 28 shkurt nga mediat shqiptare. Mos ndoshta ky takim nuk duhet të jetë kaq i rëndësishëm, por me gjithë atë thuhet se është takim i lartë zyrtar.Por nga ana tjetër ky takim është bërë pa praninë e gazetarëve, që do të thotë se ka qenë i një rëndësie të lartë. Por edhe këtë radhë flamuri shqiptar ka pasur problem pasi eshte vendosur në mënyrë të tillë që të mos valvitet dhe të duket qartë simboli shqiponjë, ndoshta një pajkudesi…

Jasi eshte vendosur në të njëtin ministri flamuri kinez