Greqi / 17 rastet e reja dhe 3 të vdekur-35 pacientë të shëruar

229

Rastet e reja të koronavirusit në Greqi që u njoftuan sot, të Premten, 17 Prill, janë 17 dhe numri i përgjithshëm i rasteve arrin në 2.224, ku 56% janë burra.

Tre vdekje të reja janë regjistruar sot nga koronavirusi në Greqi dhe numri i përgjithshëm i të vdekurve shkon në 108, ku 29 prej viktimave janë gra, ndërsa 71 pacientë janë duke u trajtuar me respirator.

71 pacientë të intubuar. Mosha mesatare e 71 pacientëve që janë intubuar tyre është 67 vjeç. 14 (19.7%) janë gra dhe pjesa tjetër janë burra. 83.1% kanë një sëmundje themelore ose janë mbi 70 vjeç.

Mosha mesatare e viktimave ishin 74 vjeç dhe 89.8% kishin një sëmundje themelore dhe / ose moshë 70 vjeç e lart.