Hollandë: 1.235 raste të reja të koronavirusit dhe 144 vdekje të reja

221

Rastet e konfirmuara të infeksionit COVID-19 në Hollandë u rritën me 1.235 duke shkuar në përgjithësi në 30,449, thanë sot zyrtarët shëndetësorë. Numri i të vdekurve u rrit me 144 në 3,459, sipas Institutit të Shëndetit Publik (RIVM) në Hollandë