Greqi – 4.1 Rihter tërmet në Fthiotida

Greqi

Tërmet 4.1 i shkallës Rihter tronditi sot në mëngjes ora 7:46 Fthiotidan

Tërmeti goditi në qendër në fshatin Pitci në Fthiotida perëndimore, 23.4 kilometra në lindje në verilindje të Karpenisit dhe 39.5 km në perëndim të qytetit Lamia. Thellësia qendrore është vlerësuar në vetëm 5 km. Sipas dëshmive të banorëve u ndje edhe edhe në Agrinio që gjendet 53 kilometra nga epiqendra.