Mediat greke: Turqia ka bere sot 14 shkelje të hapësirës ajrore greke

Greqi

Aeroplanet luftarak turq kane kryer sot katër shkelje të rregullave të trafikut ajror në FIR të Athinës

Në 14 shkelje të hapësirës ajrore kombëtare, një çift i F-16 të Turqisë ka përparuar sot në verilindje, në Egjeun Qendrore dhe Juglindore. 10 avionësh turq (8 F-16 dhe dy F-4 në katër formacione) kryen 4 vepra të trafikut ajror në FIR të Athinës.