Greqi/Coronavirus: 1,517 raste – 547 të intubuara – 44 vdekje

64

Numri i përgjithshëm i rasteve arrin në 395,094 (ndryshim ditor + 0,4%), nga të cilët 51,2% burra

Rastet e reja të konfirmuara laboratorike të sëmundjes të regjistruara në 24 orët e fundit janë 1,517, asnjë prej të cilave nuk u zbulua në kontrollet në portat e vendit.

Numri i përgjithshëm i rasteve arrin në 395,094 (ndryshim ditor + 0,4%), nga të cilat 51,2% janë burra.

Vdekjet e reja të pacientëve me COVID-19 janë 44, ndërsa që nga fillimi i epidemisë janë regjistruar gjithsej 11,916 vdekje. 95.1% kishin sëmundje themelore dhe / ose moshë 70 vjeç e lart.