Vidhte kuaj dhe i vriste, arrestohet shqiptari edhe pse me pare kishte dy urdhera arresti

914

Greqi / Arrestohet dhe dergohet ne hetuesi ne Pellas 25-vjecari shqiptar per vjedhje kuajsh dhe me pas i vriste ne Edessa , por njekohesisht vidhte edhe bageti. Gjykata e Shkallës së Parë kishte lëshuar urdhër arresti për dy incidente të ndryshme.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: