Greqi: Hodhi 25,000 euro në kazanin e plehrave, i kishte fshehur në një qese plastike me rroba

360

Një incident i jashtëzakonshëm ka ndodhur në një fshat në brendësi të Heraklios, kur një grua hodhi në plehra 25,000 euro që i kishte fshehur në një qese rrobash.

Sipas medias lokale “antilalospress.gr”, gruaja e moshuar kishte fshehur sasinë e madhe të parave në një çantë që mbante rroba të vjetra në dollapin e saj disa kohë më parë.

Ajo vendosi të bënte një pastrim dhe pa kujtuar se ku i kishte fshehur paratë, hodhi çantën në plehra.

Kur gruaja u kujtua se kursimet e saj ishin në rrobat që i hodhi, ajo vrapoi në kosh, por mbeturinat së bashku me rrobat që kishte vendosur i kishin marrë punonjësit e bashkisë me kamionin e mbeturinave.

Punonjësit komunalë që kishin sjellë mbeturinat nga vendbanimi specifik u pyetën dhe kur u thanë se mbeturinat specifike ishin në stacionin e transferimit, të gjithë vrapuan atje për ta kërkuar qesen.

Mbeturinat u vendosën në kontejnerin e transportit i cili kur u hap dhe u kontrollua, u gjetën rrobat dhe shumën 25,000 euro.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: