Greqi : Rekord negativ me 284 raste të reja të koronavirusit, dy vdekje.

194

Dy vdekje sot, ndërsa 31 pacientë trajtohen nga intubacioni. 141 rastet në Attica, 11 në Selanik  dhe 19 raste të tjera të “importuara”, raportojne mediat vendase

Greqia ka regjistruar sot  284 raste të reja të koronavirusit, nga të cilat 17 u zbuluan pas kontrolleve në portat hyrëse të vendit. Numri i përgjithshëm i rasteve te infektuara ka shkuar në 8664, nga të cilat 55.2% janë burra.

Nga 265 raste, 34 janë të lidhura me një udhëtim të fundit brenda vendit .