Greqi : Katër vjet burg dhe gjobë 10.000 euro për emigrantët për hyrje të paligjshme

1036

Kujdes shqiptarë, nga sot Greqia ka nxjerrë një ligj për emigrantët për hyrje të paligjshme në Greqi, të cilët përveç gjobës prej 10 mijë euro do të vuajnë një dënim prej kater vitesh, raportojnë media vendase.

Ky ligj ka ardhur si shkak i një fluksi të madh të refugjateve që tentojnë të futen në Greqi nga kufiri turk. Por ky ligj padyshim përfshin edhe shqiptarët që tentojnë të qendrojnë në mënarë të paligjshëm në Greqi, e cila çdo vit i kthen Shqipërisë 10-12 mijë shqiptarë