Greqi: Masat e reja neser 17 më Gusht për shqiptarët që hyjnë në Greqi .

191

Kontrolli i detyrueshëm në kufi…

Nga nesër, për hyrjen në Greqi, bëhet e detyrueshme të paraqisni një provë të testit negative për koronavirusin (test PCR), i cili do të kryhet deri në 72 orë më parë. Detyrimi për ta paraqitur atë përfshin gjithashtu shtetasit grekë dhe ata që kanë leje qëndrimi. Testi duhet të jetë kryer në vendin e origjinës dhe jo në Greqi.