Përdhunoi dhe la shtatzënë vajzën e tij që është fëmijë me aftësi të kufizuara

751

Greqi / Tmerr dhe frikë në Amfissa. Një 16- vjeçare u transferua në një spital ku u gjet se ishte shtatzënë, ajo e mohoi atë, dhe pas testimit të ADN-së, u zbulua se babai i saj ishte njeriu që la shtatzënë, transmentojnë mediat vendase.

Incidenti i neveritshëm u zbulua dje kur vajza, person me aftësi të kufizuara, u udhëhoq nga dhimbje të tmerrshme në spitalin e Amfisas. Atje mjekët zbuluan se ishte shtatzënë …

Vajza shkonte në një shkollë speciale nuk ishte në gjendje të tregonte informacionin për të treguar rezistencë, kështu ajo jetoi në heshtje në makth. Mjekët kanë alarmuar Policinë dhe ADN-ja është marrë në mënyrë që autoritetet të kenë një pamje të saktë të asaj që ka ndodhur. Mostra e marrë nga Shërbimi Ligjor i Patras është dërguar në laboratorët e Athinës dhe sot, autori i veprës penale me origjinë shqiptare është identifikuar nga policët e ITT dhe është arrestuar.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: