GREQI : Një varkë me emigrantë pranë Kretës, një i vdekur dhe një i plagosur

48

Gjithsej 68 persona u morën të dielën nga një varkë që transportonte emigrantë dhe u përmbytën, duke e bërë të nevojshme ndihmën.

Sipas informacioneve të zarpanews.gr, një burrë ka humbur jetën në rrethana të paqarta dhe është mbledhur edhe nga roja bregdetare. Nga 68, 63 hipin në anijen e përgjithshme të mallrave “Harrison”, nga të cilat 5 janë gra dhe 3 fëmijë. Një varkë e rojes bregdetare mori pesë burra të tjerë dhe trupin e të vdekurit. Ende nuk dihet origjina e emigrantëve dhe nga kanë lundruar. Të gjithë pritet të zbarkojnë në Paleochora, ku do të priten sonte, ndërsa më pas pritet të transferohen në Chania. Autoritetet janë në gatishmëri. Anija “Harrison” ndodhet pranë Paleochora dhe shihet në foton kryesore.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: