Greqi : Një viktimë dhe 16 raste të reja, shkon në 131 numri i vdekjeve

206

Sot pati një ulje të rasteve dhe ashtu të vdekjeve.

Në informacionin e përditshëm nga Ministria e Shëndetësisë për Covid-19, u njoftuan 16 raste të reja, ku numri i përgjithshëm i rasteve të virusit vdekjeprurës në Greqi tani është 2,506, ndërsa 47 janë duke u trajtuar në spitale në gjëndje të rëndë me respirator .

Gjatë mbërmje së sotme në orën 17,37 është regjistruar vdekja e një 78-vjeçarinë spitalin  “Evangelismos” i cili vuante edhe nga nje semundje tjetër. Pas kësaj ngjarje të trishtueshme, numri i të vdekurve në Greqi ka arritur në 131.