Rama e nis javën me një lajm: “Brenda 3 muajsh… Në të gjithë Shqipërinë”.

365

Në të gjithë Shqipërinë po ndërtohen 143 shkolla të reja me standarte europiane.

Kryeministri Rama njoftoi se brenda muajit nëntor do të ketë përfunduar gjimnazi ne Shijak i cili u demtua nga termeti. “Gjimnazi “16 Shtatori” në Shijak, u rrënua 26 nëntorin e shkuar, por 26 nëntori që po vjen do të rihapë dyert e rilindur për nxënësit dhe mësuesit, me kushte Europiane📚

143 SHKOLLA TË REJA me standarde europiane, të gjitha gati per tu ndertuar brenda vitit 2021″, thote Rama.