Greqi / Transportin 91. kg hashash me makinë, në pranga dy shqiptarë

486

Droga është gjetur e fshehur ne makinë me targa shqiptare , ku dhe janë arrestuar dy persona me origjinë shqiptare, të cilët kishin si qëllim trafikimin në drejtim të Athinës

Sasi të konsiderueshme droge, përkatësisht 91.15 kg hashash, u identifikuan nga auditorët në Zyrën Doganore Mavromati të Thesprotia, Zyra e Pavarur e të Ardhurave Publike (ADAD).

Për trafikimin e droges, dy shqiptarrët kishin prerë rezervuarin benzinës se makinës, si dhe kishin krijuar vende apostafat ne dy krahet e karroverisë së makinës.

.