Greqia heq taksën epronës mbi 300 mijë €

Greqi Kryesore

Qeveria e Greqisë ka mbajtur premtimin duke hequr taksën e veçantë mbi pronën me vlerë deri në 300 mijë euro, si dhe mos taksimin e vlerës së pages deri në 12 mijë euro. Në këtë planifikim të qeverisë ashtu si vendasit fitojnë edhe  emigrantët shqiptarë, të cilët kanë blerë shtepi apo kanë pasuri të patundshme deri në vleren e 300 mijë eurove.