Historikisht, çmimet e naftës të larta

888

Çmimet e naftës janë aktualisht në nivelin e tyre më të lartë gjatë dy viteve e gjysmë të fundit, pas zhvillimeve dramatike në Iran dhe rënies së prodhimit në vendet e OPEC.

Çmimet e naftës së papërpunuar të SHBA u regjistruan në 62.12 dollarë për fuçi, deri 49 cent ose 0.8% që nga mbyllja e fundit. Çmimet ndërkombëtare të naftës, Brent, u rritën 29 cent ose 0.4 përqind në 68.13 dollarë për fuçi.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: