Koronavirusit : Rritet në 84 raste në Greqi

222

Siç u njoftua sot të hënën pasdite nga Ministri i Shëndetësisë Vasilis Kikilia, shpërthimet e koronavirusit në Greqi deri më tani arrijnë në 84.

Sipas raporteve te fundit 11 persona u diagnostikuan sot me virusin.

Nga 84 pacientë, 27 janë në spital ndërsa njëri prej tyre është në gjendje të rëndë me pneumoni të rëndë në Spitalin Rio. Sa për 57 të tjerët, ata janë në një gjendje të mirë izolimi në shtëpinë e tyre. Në veçanti, nga 84 t; prekur vetëm janë 3 të huaj, ku ende nuk është bërë i ditur identiteti i tyre.

Këto prekje përfshijnë njerëz mbi 70 vjeç, njerëzit me sëmundje kardiovaskulare dhe të frymëmarrjes, diabeti dhe imunosupresantët.