Coronavirusi: Greqia pezullon të gjitha fluturimet drejt Italisë Veriorederi më 23 Mars

247

Vihet re se pezullimi i fluturimeve vlen për të gjitha aeroportet greke dhe të gjitha linjat ajrore. sipas një deklarate të Autoritetit të Aviacionit Civil.

Njoftimi përkatës aeronautik (NOTAM) është i vlefshëm nga sot 9 Mars 2020 deri më 23 Mars 2020 dhe përfshin të gjitha aeroportet në Italinë Veriore dhe veçanërisht rajonet (Emilia Romagna, Piemonte, Lombardia dhe Veneto).

Siç është raportuar ky pezullim, jep përparësi në sigurinë e pasagjerëve dhe fluturimeve dhe ky vendim është në përputhje me udhëzimet e Ministrisë së Shëndetësisë dhe EODY si masë paraprake kundër virusit të rrezikshëm COVID19.