Kush ishte 29-vjeçari që vodhi avionin në Seattle dhe u vra ?

772

Richard Russell,  punonjës i linjës ajrore që vodhi një avion bosh nga një aeroport në Seattle për një fluturim që përfundoi me vdekjen e tij. Dikur kishte një furrë bashkë me gruan e tij dhe që gëzonte privilegjet që kishte për shkak të punës për të udhëtuar në botë, tregojnë publikimet në mediat sociale.

Richardin, të cilin ai e pëlqente ta quanin Bibbo, ishte një 29-vjeçar që jetonte në Samern të Uashingtonit, i lindur në Rio de Janeiro të Floridës dhe kishte lëvizur në Wassilah të Alaskës kur ishte 7 vjeç, sipas një faqe interneti që ai kishte krijuar brenda një kursi të komunikimit në kolegj.

Autoritetet nuk e njoftuan zyrtarisht emrin e tij, por familja e tij dhe shumë media të lajmeve e bënë identitetin e tij të njohur.

Russell po punonte për Horizon Airlines, një linjë ajrore kolege e Alaska Airlines, si një anëtare e shërbimeve tokësore.

Ai ndihmonte operatorët e bagazheve dhe i përkiste grupit të transportit të Horizonit, qe lëvizte avionë në pistën e aeroportit. Ishte një punë që i dha atij privilegjin “Unë mund të fluturoj për në Alaskë sa herë që unë dua,” ai kishte shkruar në faqen e internetit.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: