Ministri Kotzias: Politika e jashtme nuk përshtatet me fobitë dhe servilizmin

657

Nikos Kotzias i përgjigjet kritikëve me postin e tij në tweeter, duke iu referuar në të njëjtën kohë parimeve themelore që duhet të qeverisin politikën e jashtme. Ministri i Jashtëm, ndër të tjera, flet për fobitë dhe servilizmin.

Postimi ne tweeter i N. Kotzias Ministrit te Jashtem: “Politika e jashtme kërkon pragmatizëm / realizëm, dhe jo fobi, guxim dhe durim, jo ankthe, zgjidhja me fleksibilitet, pa frikë, besim në parime, jo sjellje oportune, ide pa koma, njohuri teorike dhe veprimi, jo gjysma , fryma e rezistencës, jo robëria “.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: