Mbi 3 milion refugjatë sirianë në Turqi

1015

UNHCR ka thënë se Turqia pret mbi 3,2 milionë refugjatë sirianë, më shumë se çdo vend tjetër në botë. Më pak se 10 për qind e tyre jetojnë në kampet e refugjatëve, të cilat kryesisht janë vendosur përgjatë gjithë vendit, shpesh në strehime të improvizuara dhe të mbushura me njerëz. Pas një politike të “dyerve të hapura” për disa vjet, kufiri turko-sirian.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: