Mediat vendase, Erdogan vizitë në Athinë më 7 dhe 8 dhjetor

985

Megjithëse data e fundit e vizitës së Rethyp Tayyip Erdogan në Athinë nuk është formuar zyrtarisht nga Ministria e Jashtme e Turqisë dhe Ministria e Jashtme greke, megjithatë, përmes Programit të Radios të Qipros (RIK), u transmetua informacioni se vizita e tij do të mbahet më 7 dhe 8 dhjetor .
Këtë e pëlqejnë %d blogues: