Ne breg balena më e madhe në planet

1753

Ishte një surprizë e madhe për të fshehur agimin për banorët bregdetarë të Afrikës së Jugut, pasi balena më e madhe në planet ishte hedhur në rërë. Kishte mbledhur një turmë për të parë afërsinë e madhe të gjitarëve. Spektakli i balenës më të madhe në plazhin e Afrikës së Jugut shkaktoi admirim dhe mobilizim të madh, pasi kafsha e madhe u desh të kalonte në det.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: