Polonia : 20,156 raste të reja në 24 orët e fundit dhe 301 vdekje.

210

Kryeministri i Polonisë Mateusz Morawiecki njoftoi se numri i rasteve mund të jetë dukshëm më i lartë javën e ardhshme për shkak të protestave kundër ndalimit të aborteve në vend javën e kaluar. Polonia : 20,156 raste të reja në 24 orët e fundit dhe 301 vdekje.