Në kundërsulm Trump: Berlini duhet të paguajë më shumë

Bota

Gjermania e kritikoi sot presidenti amerikan Donald Trump, me rastin e suficitit tregtar dhe shpenzimet e mbrojtjes.

Komentet erdhën një ditë pasi kancelarja Angela Merkel ka shprehur dyshime për besueshmërinë e Shteteve të Bashkuara si aleatë

Ne kemi një deficit të madh tregtar me Gjermaninë, gjithashtu paguan shumë më pak se sa duhet në NATO dhe në sektorin ushtarak. Shumë e keqe për SHBA. Kjo do të ndryshojë “, ka shkruar Trump në llogarinë e tij personale në Twitter.