Një aeroplan luftarak rus rrëzohet në Mesdhe

Lajme Rajoni

aeroplani rus-2

Ministria e Mbrojtjes e Rusisë njoftoi se një aeroplan luftarak rus tipi Su-33 të forcave të marinës u rrëzua gjatë tentimit për ulje në aeroplanmbajtëse në Mesdhe, siç është raportuar nga agjencitë ruse të lajmeve dhe Reuters. Sipas Ministrisë së Mbrojtjes ruse, piloti është padëmtuara.