Perplaset në portin e Rafinës nje anije me 215 pasagjerë

788

Athine / Në portin e Rafinës eshte perplasur një anije pasagjeresh që mbante 215 pasagjerë me nje mur valepritese

Anija e kishte lënë portin e Rafinës në drejtim te ishujve Tinos, Mykonos, Naxos, Ios, Sikinos, Folegandros dhe sipas informacioneve të para nga organi i portit, ndikimi i tij është ndoshta për shkak të dëmtimit ne motor. Në vendin e incidentit, katër anije nxituan t’i merrnin pasagjerët dhe t’i çonin në portin e Rafinës.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: