Një shqiptar tjetër ka vdekur nga dhuna e policisë greke, shkon në 96 numri i të vrarëve

Aktualitet

policia greke ne focusnewsDyshimi që patëm publikuar pak ditë më parë lidhur me zhdukjen e shqiptarit nga punonjës të policisë greke është i vertetë. Ngjarja ka ndodhur kohë më parë nga punojnës të policisë së Rajonit në Agios Pantelimona, 1.5 km larg qendres nga Omonia.

Më shumë rreth kësaj na është premtuar se javën që vjen do të kemi mundësinë për të biseduar me pjestar të familjes se viktimës. Këtë ngjarrje e ka marrë përsipër një avokat grek në Athinë.

Deri tani është verifikuar se shqiptari është ndaluar nga policia pasi po kryente një vjedhje, dhe më pas është gjetur në një përua pranë Detit. Sipas informacionit trupi i viktimës ka shenjat dhunimit dhe të sakatimit në trup.

Tani shtetit i mbetet shtetit shqiptar në bashkëpunim me atë grek të hetojnë edhe për këtë vrasje, pasi ky rast çon numrin e të vrarëve nga policia në 96-të…