OKB: 1,500 refugjatë humbën jetën në Mesdhe brenda 7 muajve

Bota Emigracioni

Më shumë se 1,500 refugjatë dhe emigrantë humbën jetën duke u përpjekur të kalonin Mesdheun në Evropë gjatë shtatë muajve të parë të vitit, nga të cilet 850 në mujat qershor dhe korrik, njoftoi Komisioneri i Lartë i OKB-së për Refugjatët

Rreth 60,000 emigrantë kaluan në Mesdhe nga fillimi i vitit 2018, ose 50% më pak se numri i regjistruar në të njëjtën periudhë të vitit të kaluar.