Sherbimi zjarrfikes: Ne 24 oret e fundit, zjarret ne 56 vende urbane dhe 18 ne zonat pyjore

1089

Vazhdojne betejat ndaj zjarreve ne Greqi. Shebimit Zjarrfikes ne Twiter jep detaje se, ne Greqi gjate 24 orëve të fundit u kërkua të ndërhynte në 56 zjarreturbane, 18 zjarret në pyje dhe 63 raste të ndihmës”.

 

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: