Pak më pare, Tërmet 4.9 Rihter në Greqi.

365

Kretë/ Tërmeti ndodhi 39 kilometra në veri-perëndim të Karpathos dhe kishte një thellësi fokale 12 kilometra.

Tërmeti 4.9 Rihter ndodhi në orën 18:02 në Kretë. Tërmeti ndodhi 39 kilometra në veri-perëndim të Karpathos dhe kishte një thellësi fokale 12 kilometra, si dhe 169 kilometra në lindje të Heraklios në Krete.