Pangallos : Fashizmi “SYRYZA” më uli pensionin nga 1600 në 382 euro

Greqi

pangallos terbohet

Greqi / Ish nënkryetari i qeverisë dhe minister  Jashtëm i Greqisë z.Theodoros Pangalos i zemëruar për uljen e pensionit të tij në masë ka theksuar se si avokat dhe do të përdorë gjykatat ligjore, greke dhe ndërkombëtare. “Nga  SYRIZA pension im u zvogëlua nga 1600 euro u ul në 382 euro”, tha ish-ministri i PASOK.

Unë mund të prisja një pension deputeti, ndërsa unë paralel isha një avokat. Ky pension kur qeveria e SYRIZA filloi ishte 1.600 euro. Ai shkoi në tremujorin e parë të qeverisë SYRIZA për 780 nga 1.600. Ju kujtoj se ky pension është vetëm për shkak të parave të mia. Në vijim është një ndërhyrje e re me 630 euro. Në gusht të vitit 2016 nga  630 euro shkon në, 485 bëhet 460 euro. Në shtator të 2016 mora në mëngjes pensionin timprej  382 (euro). Kjo është një barbari të paparë dhe për disa që flasin për Madouri, Madouri është tashmë këtu, ka theksuar Pangalos për radion BHMA. Ai shtoi: “Unë duhet të shkojë atje ku mundem të shkojë që është e ligjshme, do të kërkojë atë të marrë në shqyrtim rastin tim dhe të shohim gjykatat e  huaja dhe ato greke dhe gjykata të drejtave të njeriut në Strasburg. Me trajnimi im ligjor më jep besimin se kjo nuk është bërë në një vend të civilizuar, kjo është vetëm në vendet ku mbizotëron barbarizmi, pra fashizmi apo komunizmit. “/Focus News.al/