Papandreu: Ne zbuluam problemet reale, nuk kemi frikë të përplasemi.

Greqi

Ish-kryeministri mbrojti zgjedhjet e tij politike duke theksuar se “çdo ditë njerëzit grekë u thuhet se nuk kemi frikë të përballemi me të gjitha ato që na dëmtuan, siç janë humbjet e mëdha të burimeve të popullit grek”.

Këtë mesazh Mesazhi ish kryeministrin Jorgos Papandreu e dërgoi nga Larisa, duke folur në një takim me anëtarët  të Lëvizjes për Ndryshim. Papandreu theksoi nevojën për t’u kthyer në debatin publik problemet reale dhe nevojat reale të grekëve dhe vuri në dukje se “zbuluam problemet reale me dritën dhe transparencën kur të tjerët i shfrytëzuan ato në dëm të interesit të përbashkët dhe e Greqisë “

Ish-kryeministri mbrojti zgjedhjet e tij politike duke theksuar se “çdo ditë njerëzit grekë u thuhet se nuk kemi frikë të përballemi me të gjitha ato që na dëmtuan, siç janë humbjet e mëdha të burimeve të popullit grek, Se kur ka vullnet, unitet të njerëzve, urdhër të fortë ne mund të ndryshojmë rrënjësisht gjërat”.