Parlamenti grek miratoi projektligjin për pranimin e Maqedonisë Veriore në NATO

525

Sugjerim pozitiv nga shumica parlamentare për Mbrojtjen e Jashtme dhe Kombëtare. Projektligji “Ratifikimi i Protokollit të Traktatit të Atlantikut të Veriut mbi Pranimin e Republikës së Maqedonisë Veriore”

Me një rekomandim pozitiv, projektligji “Ratifikimi i Protokollit të Traktatit të Atlantikut të Veriut mbi Pranimin e Republikës së Maqedonisë Veriore” po hap rrugën për plenare nga shumica e komitetit të përhershëm parlamentar të Mbrojtjes së Jashtme dhe Kombëtare, raportojne mediat greke. Takimi i Komisionit u përfundua të mërkurën pasdite dhe, në bazë të diskutimit dhe qëndrimeve të anëtarëve të komisionit, projektligji u miratua me shumicë votash.