Paros dhe Evia shperthejne vatra të zjarrit.

Aktualitet

Në veçanti, një zjarr po zhvillon në veri-perëndim Evia, malin Kantilit. Brigada e Zjarrit mobilizoi 5 automjete, 8 zjarrfikës, një helikopter dhe një avion të Pietzel. Ne Paros, zjarri ka shperthyer zonën e Aspriés, në majë të malit. Ka 2 automjete me 4 zjarrfikës. Në të dyja rastet, nuk ksa rrezik per shtepite, dhe edhe pse erërat e forta qe ndikojne.