Zjarret ne Greqi: Zv/Ministri Pavllou Polakis duhet vula e mjekut ligjor per te regjistruar te vdekurit ne liste.

Aktualitet

Per te vdekurit nga zjarret Zv/ Ministri i Shendetesise z. Pavllou Polakis ne televizionin shteteror ERT, ka kerkuar qe ne menyre zyrtare duhet te perdoret vula e mjekut ligjor per te qene ne listen e te vdekurve. Kjo kerkese e zv/ministrit ka shkatuar reagime ashpra nga familjaret e viktimave.

Nje reagim ka patur edhe Federata Pan-Helene e Punëtorëve në Spitalet Publike (POEDIN)m duke theksuar se, është e papranueshme dhe e mjerueshme, justifikimi i Zëvendësministrit të Shëndetësisë, Pavllou Polakis , se duhet vula e mjekut ligjor qe të konsiderohet si një person i vdekur.