Per hyrrje te paligjshme ne Greqi: Ja sa shqiptar jane debuar per 7-mujorin e 2018 !

Aktualitet

Sot, policia greke me anen e nje njoftimi per shtyp deklaron se per muajin korrik jane debuar per ne vendet e tyre te origjines, per hyrrje te paligjshme 841 emigrante.

Per muajin korrik, policia greke kthehu per në vendet e tyre të origjinës, shtetas te tjerë të kombësive të ndryshme. Në kurriz të këtyre shtetasve të vendeve të treta, jane vendimet për kthim dhe deportim lëshuar nga autoritetet perkatese për hyrje të paligjshme në Greqi.

Si gjithnje, numri më i madh i kthimeve ishte për Shqipërinë (377), Irak (141), Pakistan (74), Gjeorgji (43), Bangladesh (29), Turqi (28), Algjeri ) dhe Iranit (18).

Per shtatmujorin e pare Greqia ka debuar 4.267 shqiptar nga 7.959 te kthyer me kombesi te ndryshme.

 Te kthyer simbas muajve

 Janar       628

Shkurt     648

Mars       668

Prill        745

Maj         738

Qershor  463

Korrik    363