Plan punësimi per 300 mijë vende pune

Greqi Kryesore

papunesia ne focus

Plan të drejtpërdrejtë për të krijuar 300.000 vende pune kanë mbaruar nga Ministria e Punës, kjo sipas informacionit të Newsbomb.gr. Priten detajet e  këtij plani tashmë nga udhëheqja e re e Ministrisë së Punës, me inisiativën e zv/ministres së Ministris se Punës, znj.Rania Antonopoulos, që bën fjalë për programet, dhe vë në shënjestër veprimet e punësimit, ku do të jetë i lidhur drejtpërdrejt me një program të ri të zhvillimit të ekonomisë greke.