POLICIA DHUNË NË BURGUN KORIDALLOS, DY PËRFUNDOJNË NË SPITAL

Greqi

Informacioni na ka ardhur nga vetë të burgosurit shqiptar.

Ngjarrja ka ndodhur sot rreth orës 13.30 ku gjatë një kontrolli në burgun Koridallos në Athinë në Godinën “A”, policia ka ushtruar dhunë fizike, ku dy te dënuar kanë përfunduar në Spital. Janë vetë te burgosurit shqiptarë që japin këtë informacion.

Burgu eshte institucion rehabilitimi në heqjen e lirisë por në asnjë mënyrë ndëshkimi dhe hakmarrje për të hequr jo dinjitetin njerëzor.

Ky është informacioni i parë për momentin.