Rama e nis ditën ndryshe/ Që në mëngjes kryeministri bën gjestin e madh..

101

Sot kanë mbërritur në Shqipëri 14 fëmijë dhe 5 gra nga kampi i Sirisë, një operacion që e ndoqi nga afër kryeministri Edi Rama.


Mëngjesin e sotëm Rama bëri gjestin e madh duke i pritur të gjithë në aeroport ku nuk kurseu falenderimet dhe buzëqeshjen. 
“Mirëmëngjes, faleminderit që keni ardhur në këtë zonë të pazakonshme. Në këtë orë mbyllet operacioni i pazakonshëm. Gra dhe fëmijë mundëm t’i shkëpusim pas një përpjekjeje të gjatë dhe një operacioni të ndërlikuar me shumë vështirësi”-tha Rama.