Reagon Meta: Nuk ka shans Rilindja të shkarkojë Presidentin Ilir Meta

Lajme Politika

Kryetari i Kuvendit Ilir Meta kundër kryeministrit Edi Rama. E quan të papërgjegjshme thirrjen e tij drejtuar policëve për mbledhjen e votave. Para gazetarëve presidenti Meta u shpreh se:

Nuk ka shans Rilindja të shkarkojë Ilir Metën. Janë shqiptarët që do të shkarkojnë rilindjen, sepse Rilindja nuk bën dot shtet. Ti besh thirrje policëve nuk ka ndodhur kjo as Berisha i parë, i dyti jo e jo, i treti jam i bindur që nuk ka ndërmën ta bëj këtë gjë, por asnjëherë nuk ka ndodhur kjo gjë, nuk ka ndodhur jo. Cfarë do të thotë kjo gjë! Kjo do të thotë fundi i shtetit. Ti bësh thirrje policave hiqni kapelet dhe shkoni mblidhni votat për Rilindjen është fundi i shtetit. Gjithashtu është thirrje për kriminelët që gjithashtu bashkëpunojnë me policët për të bërë presion mbi votuesit…”