Rrëshqitje dheu me 19-të të vdekur në Indonezi

1038

Një mot i keq i keq goditi Javën, fshatrat u humbën nën ujë. Të paktën nëntëmbëdhjetë njerëz kanë vdekur në Java, Indonezi, pas kalimit të një cikloni tropikal. Shumica e viktimave u zhytën nga rrëshqitja e dheut. Lumenjtë dolën nga shtrati dhe mbushën fshatra dhe rrugë të tëra u humbën nën baltë dhe ujë, pasi stuhia përfshiu zonën dje, siç transmeton Reuters.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: