Sa shpejt na i dhe lamtumirën o Aleks…!

520

Aleks Janaqi na dha lamtumirën.

Me kuptimin e plotë të fjalës “babai” i emigracionit shqiptar në Selanik, pas një sëmundje të pashërueshme u nis për në parajsë. Me hidhërim  të thellë mësuam humbjen e mikut dhe nje aktivist i pa përtuar për çështjen e emigranteve, I urtë dhe i ditur,ku mori pjesë në të gjithë aktivitetin e LSHShG, ish Sekretar i Përgjithshëm. Familja dhe miqtë po ashtu edhe emigracioni shqiptar humbi njeriun më të dashur. I paharuar qoftë kujtimi I Aleksit, njeriu që shkriu jeten si aktivist për emigracionin, autor I disa librave dhe vlerësuar AMBASADOR I KOMBIT.

Aleks pse na I dhe kaq shpejt lamtumirën …?

Stafi FOCUS NEWS I çon ffamiljes ngushellimet me të sinqerta.